The customer's perception is your reality

24 mei 2019

The customer's perception is your reality. Yep... En hier heb je mee te dealen. Of je het nu leuk vindt of niet, of je het er nu mee eens bent of niet. De ervaring van gasten en klanten is de waarheid. Hun waarheid.

En nee, dan heb ik het niet over die ene gast die vindt dat er ook echt een bananensplit op de kaart moet staan. En ik heb het ook niet over die ene klant die vindt dat er te weinig soorten pindakaas in het schap staan. Nee, ik heb het over terugkerende feedback. Het belang van je ogen en oren open houden. Wat gebeurt er écht in jouw zaak? Waar liggen nog kansen? En ik weet als geen ander hoe logisch dingen soms kunnen lijken.

Maar als (vaste) klandizie uitblijft, als er slechte recensies blijven opduiken... Misschien gaat er dan iets mis. Hoe je als eigenaar, manager of vaste medewerker naar je bedrijf kijkt is niet hoe gasten en klanten kijken. Je moet kritisch blijven, dat zijn zij ook. Je moet je onderscheiden, alleen dan kan je business blijven groeien. Zin om hier eens over te sparren of te kijken wat ik voor jou kan betekenen? Laat het me weten in een privéberichtje!

26 oktober 2019

Te gast bij: Visrestaurant 't Pakhuus

’t Pakhuus is hét visrestaurant op Texel. Hier eten is een beleving van hoogstaand niveau. Zowel gastronomisch als op het gebied van hospitality! Daarom leek het mij intere [...]

Lees meer
18 september 2019

Gastblog voor BWNL Club Magazine

Ik schreef een gastblog voor BWNL Club Magazine. Over waarom ik hospitality belangrijk vind en wat het je oplevert.

Lees meer
15 september 2019

Te gast bij: Stichting Texels Museum

Voor een interview over de hospitality binnen Stichting Texels Museum sprak ik Floortje Zijm van personeelszaken.

Lees meer