Druk, druk, druk!

21 februari 2019

Druk, druk, druk! Ja, i know: Wie niet?! Maar serieus… Verbouwing van ons huisje op Texel, opleiding, business opstarten, werk, sociale verplichtingen… Allemaal leuke dingen, dat wel!

Zoals ik de vorige keer al vertelde zie ik soms door de bomen het ‘ondernemersbos’ niet meer. Ik heb daarom besloten toch eens een afspraak te maken met een businesscoach.
Gewoon om die wervelwind in mijn hoofd om te zetten in iets concreets; Minder denken, meer doen! Dus… Aan Maaike Bruggeman, business strateeg, de schone taak mij binnenkort te helpen orde op zaken te stellen! Super veel zin in! 

Wat ook heel leuk was afgelopen week was de belafspraak met Chantal van 53 Graden Noord, het bedrijf dat mijn logo heeft gemaakt en nu bezig is met de website.
Chantal stelde vragen over mijn visie en diensten op zo’n manier dat ik wel met een bondig en samenhangend antwoord moést komen, heel verhelderend.

Oh, en als klap op de vuurpijl had ik vrijdag weer een dag school. Voor wie dit nog niet wist: Ik volg een deeltijd opleiding Psychologie & Coaching. Zo leer ik, naast alle kennis en ervaring die ik op het geniet van hospitality heb, nog beter aan te sluiten bij mijn toekomstige klanten. En wat vind ik het leuk, wie had dat ooit gedacht?! Het is fijn om je te kunnen omringen met mensen met dezelfde interesses! Echt weer een heerlijke dag gehad!

Tot slot: Super leuk, alle positieve reacties die ik kreeg op mijn ‘coming out’ als hospitality coach, dank jullie wel daarvoor! De volgende keer: Meer nieuwe dingen en vreselijk out of my comfort zone!

Zie ik je dan?

logo.png

26 oktober 2019

Te gast bij: Visrestaurant 't Pakhuus

’t Pakhuus is hét visrestaurant op Texel. Hier eten is een beleving van hoogstaand niveau. Zowel gastronomisch als op het gebied van hospitality! Daarom leek het mij intere [...]

Lees meer
18 september 2019

Gastblog voor BWNL Club Magazine

Ik schreef een gastblog voor BWNL Club Magazine. Over waarom ik hospitality belangrijk vind en wat het je oplevert.

Lees meer
15 september 2019

Te gast bij: Stichting Texels Museum

Voor een interview over de hospitality binnen Stichting Texels Museum sprak ik Floortje Zijm van personeelszaken.

Lees meer