Het is zover, het gaat beginnen!

10 februari 2019

Mijn logo is af, website in the making en ik ben druk aan de slag met het uitwerken van mijn aanbod. Super spannend allemaal, maar wat geniet ik er nu al van! Na al jaren in loondienst steeds weer tegen diezelfde muur aangelopen te zijn was ik het zat!

Natuurlijk was het idee om voor mezelf te beginnen al vaker door mijn hoofd gegaan maar dan is er altijd dat stemmetje in mijn hoofd dat zegt: “Voor jezelf beginnen?! Zou je dat risico nou wel nemen?” of “Wat heb je anderen te bieden?” Eigenlijk voelde het de laatste tijd steeds minder als een risico en steeds meer als onontkoombaar. Ik moet het in ieder geval proberen!

So here we go… Angela van der Ploeg – Hospitality coach is een feit! En nu dan? Er is zoveel online aanbod in hoe een bedrijf te starten dat het me soms begint te duizelen. Ik probeer het dus maar stap voor stap aan te pakken, te vertrouwen op mijn intuïtie en uit alle informatie van professionals datgene te pikken dat voor mij van toepassing is.

Ondertussen werk ik mijn concept verder uit en probeer ik mijn ideale klant te definiëren om straks zo goed mogelijk op het ‘probleem’ dat zij ervaren in te spelen. Hoe dit gaat lees je de volgende keer! Oh, en je bent vast nieuwsgierig naar mijn logo…

Laat je me weten wat je ervan vindt?

logo.png

26 oktober 2019

Te gast bij: Visrestaurant 't Pakhuus

’t Pakhuus is hét visrestaurant op Texel. Hier eten is een beleving van hoogstaand niveau. Zowel gastronomisch als op het gebied van hospitality! Daarom leek het mij intere [...]

Lees meer
18 september 2019

Gastblog voor BWNL Club Magazine

Ik schreef een gastblog voor BWNL Club Magazine. Over waarom ik hospitality belangrijk vind en wat het je oplevert.

Lees meer
15 september 2019

Te gast bij: Stichting Texels Museum

Voor een interview over de hospitality binnen Stichting Texels Museum sprak ik Floortje Zijm van personeelszaken.

Lees meer