Diensten

Spreker

Als hospitality coach bied ik leerzame en interessante hospitality masterclasses en gastlessen voor verschillende doelgroepen. Ik kom graag langs om een masterclass te geven aan jouw team, leerlingen of organisatie.

Lees meer Lees meer

Mystery Visit

Een mystery visit is één van de meest efficiënte manieren om de gastvrijheid in jouw organisatie eens kritisch onder de loep te nemen en eventuele verbeterpunten in kaart te brengen en te beoordelen. Tijdens een mystery visit kan ik mij, naast de basispunten, toespitsen op vooraf opgestelde criteria, uiteraard altijd in overleg.

Lees meer Lees meer

Hospitality scan

Tijdens een hospitalityscan komen diverse aspecten aan bod. Zo wordt er gestart met een uitgebreid intervisiegesprek, wordt er een mystery visit in jouw bedrijf gepland en ontvang je vervolgens een evaluatierapport.

Lees meer Lees meer

Consultancy

Wil je het niveau van gastvrijheid naar een hoger level tillen of heb je gerichte verbeterpunten voor de hospitality in jouw organisatie, maar geen idee hoe je deze moet implementeren? Door middel van een consultancytraject met plan van aanpak, praktische handvatten, langdurige intensieve consultancy en begeleiding kan ik uitkomst bieden. Een consultancytraject is een mooi vervolg op de hospitalityscan.

Lees meer Lees meer