Consultancy hospitality

Wil je de hospitality binnen jouw bedrijf écht naar een hoger level tillen of heb je gerichte verbeterpunten voor de hospitality in jouw organisatie, maar heb je geen idee hoe je deze kunt implementeren? Ook dan kan ik, als hospitality coach, uitkomst bieden.

Aan de hand van een verbeterrapport naar aanleiding van de hospitality scan en jouw eigen bevindingen, help ik graag met het opzetten en uitvoeren van een gericht implementatieplan dat helpt klantvriendelijkheid, klantenbinding en klantloyaliteit te vergroten en daarmee omzet te verhogen. Slechte recensies, ongemotiveerd personeel en een daardoor dalende omzet zijn daarmee verleden tijd.

Een implementatieplan maken

De basis van een succesvol consultancytraject bestaat uit het maken van een goed implementatieplan. Dankzij jarenlange ervaring zet ik een gericht en efficiënt implementatieplan neer dat bestaat uit meerdere stappen en onderdelen die ervoor zorgen dat de gestelde doelen behaald worden. Van concrete tips en eenvoudig toe te passen veranderingen tot zaken waarvoor wellicht een grotere investering nodig is: het plan bevat diverse handvatten voor de verbetering van de hospitality op verschillende niveaus.

Het implementatieplan bespreken en toepassen

Uiteraard wordt het implementatieplan en de bijbehorende tips en handvatten uitgebreid met jou als opdrachtgever besproken. Vervolgens worden er haalbare doelstellingen opgesteld en gaan we aan de slag om de gewenste resultaten te behalen.

Consultancy

Mijn rol bij het implementatieproces kan heel verschillend zijn. Zo kan ik medewerkers inspireren door het geven van een masterclass, er kan een duidelijk hospitality beleid worden opgesteld, maar er kan ook gedacht worden aan het trainen van leidinggevend personeel. Uiteindelijk zal ik in de laatste fase een monitorfunctie op me nemen om het bereikte hospitality niveau te bewaken. Het consultancytraject is altijd een traject van 6 maanden en wordt voor jouw bedrijf op maat vormgegeven om de gestelde doelen te bereiken. Vraag gerust om meer informatie.

Ik bied graag de mogelijkheid voor een vrijblijvend intakegesprek

Neem contact op Contact