Mystery visit

Een mystery visit is een van de meest efficiënte manieren om de gastvrijheid in jouw organisatie te meten en beoordelen. Naast de standaarden die ik in iedere mystery visit meeneem zullen speciale aandachtspunten vooraf ook besproken worden.

Als hospitality coach verzorg ik graag een mystery visit in jouw horecagelegenheid, winkel of organisatie. Vooraf bespreken we uitgebreid of er, naast de zeer volledige standaard observatiepunten, specifieke wensen zijn.

Onderdeel van een mystery visit zijn onder andere de volgende punten:

  • Zorgt het personeel voor een optimale eerste- en laatste indruk?
  • Wordt er gedurende het bezoek rekening gehouden met persoonlijke wensen van de gast / klant?
  • Draagt het personeel op een positieve manier bij aan de sfeer binnen het bedrijf?
  • Hoe gaat het personeel om met feedback / klachten van de gast / klant?

Resultaten mystery visit

Na de mystery visit presenteer ik de bevindingen in een uitgebreid en overzichtelijk rapport. Wil je dat ik nog een stapje verder ga? Dan kan ik aan de hand van de bevindingen een verbeterplan maken om de gastvrijheid in jouw organisatie te verbeteren én ik kan je helpen dit plan binnen de organisatie te implementeren. Kijk eens bij de mogelijkheden voor een hospitalityscan of consultancytraject.

Meerdere mystery visits

Mystery visits zijn een momentopname. Indien gewenst is het mogelijk om meerdere visits in te plannen om een zo duidelijk en breed mogelijk beeld te kunnen vormen. Op deze manier kan er een heel evenwichtig rapport uitgebracht worden. Een andere optie voor een volledig beeld is de hospitalityscan waarbij ik dieper in het bedrijf duik én een verbeterplan opstel om zelf mee aan de slag te gaan.

Vrijblijvend intakegesprek

Heb je interesse in een mystery visit of wil je meer informatie? Ik bied graag de mogelijkheid voor een vrijblijvend intakegesprek. Dit gesprek zal telefonisch of via Skype plaatsvinden en hierin zullen we de mogelijkheden en kansen bespreken.

Neem contact op Contact