Hospitality coach Angela van der Ploeg

Als hospitality coach heb ik meer dan 15 jaar ervaring in hospitality, gezondheidszorg, dienstverlening en interim-management. Zo heb ik de laatste jaren onder andere gewerkt voor Hilton Hotels en Pullman Resort Port Douglas (AU), beiden 5*. Dankzij mijn uitgebreide expertise en enthousiasme weet ik als geen ander waar de kansen liggen in de verbetering van hospitality binnen diverse organisaties.

Mijn kijk op gastvrijheid

Gastvrijheid zit in mijn bloed. Zorgen voor een ultieme klant/gast beleving is wat ik het liefste doe en waar ik voldoening uit haal. Door de opleiding Psychologie en Coaching die ik heb gevolgd, heb ik steeds meer interesse gekregen in de psychologie achter gastvrijheid.

De afgelopen jaren heb ik veel gereisd en de verschillen in gastvrijheid binnen culturen mogen ervaren. Hier heb ik ook ontzettend veel inspiratie uitgehaald. Mijn hart ligt bij hospitality en daarom heb ik besloten van mijn passie mijn werk te maken.

Waar het soms lastig kan zijn om met een overstijgende visie naar je bedrijf te kijken is dit juist mijn kracht. Ik vind het fascinerend om bedrijven onder de loep te nemen en te analyseren hoe zij scoren op het gebied van hospitality.

Het valt mij op dat bedrijven de kracht van hospitality onderschatten en kansen op dit gebied vaak laten liggen. Niet alleen in de horeca, maar ook in het ziekenhuis, bij de tandarts, op scholen, winkels en bij gemeentes. Eigenlijk overal waar met mensen gewerkt wordt, zou aandacht besteed moeten worden aan de hospitality. Ik ben ervan overtuigd dat een goede klantgerichtheid en gastvrijheid hét verschil kan maken in het succesvol zijn en blijven van een onderneming.

Zeker in deze tijd van online bestellen, snel wisselende trends en een enorm aanbod, is het belangrijk om je te onderscheiden. En hoe doe je dit beter dan te scoren op dat ene ding dat niet onderhevig is aan trends: hospitality?

Benieuwd wat ik als hospitality coach met mijn zelf ontwikkelde methode voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op Contact